Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Så blev det lørdag igen! Hvad skal vi finde på i dag? Børnene vil have burgers og de voksne vil have bøffer. Intet problem, i aften vil alle være tilfredse, når vi laver burgers med skiver af perfekt stegt rumpsteak. Vi har erstattet det klassiske burgertilbehør med stegt portobello, karamelliserede løg, rucola og en cremet peberaioli. Vi serverer de spændende burgers med hjemmelavede fritter, perfekte til at dyppe i peberaioli.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
2 g
Groftmalet peber
500 g
Kartofler
300 g
Rumpsteak
75 g
Portobello
80 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Rødløg
40 g
Rucola
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
½ tsk
Sukker (trin 3)
2 spsk
Vand (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt.
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, skær portobello [1/2 pakke, 2P] i tynde skiver.
Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg portobello i 3-4 min, eller indtil brunet.
Krydr med salt og peber, og overfør til en skål.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme.
Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.
Tilsæt balsamico, vand [2 spsk | 4 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en skål.
Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på høj varme.
Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.
Imens, knus groftmalet peber let i en morter eller direkte i posen med en kagerulle, og bland med aioli i en lille skål.
Skyl rucola.
Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.
Skær bøffer i 1 cm skiver.
Smør boller med peberaioli.
Fyld med bøffer, portobello, rødløg og rucola.
Anret burgers, fritter og peberaioli på tallerkener.