Amerikansk steak burger og peberaioli
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk steak burger og peberaioli

Amerikansk steak burger og peberaioli

med stegt portobello og sprøde fritter

Så blev det lørdag igen! Hvad skal vi finde på i dag? Børnene vil have burgers og de voksne vil have bøffer. Intet problem, i aften vil alle være tilfredse, når vi laver burgers med skiver af perfekt stegt rumpsteak. Vi har erstattet det klassiske burgertilbehør med stegt portobello, karamelliserede løg, rucola og en cremet peberaioli. Vi serverer de spændende burgers med hjemmelavede fritter, perfekte til at dyppe i peberaioli.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Portobello

2 g

Groftmalet peber

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

500 g

Kartofler

300 g

Rumpsteak

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

40 g

Rucola

1 stk

Rødløg

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til svampe

½ tsk

Sukker til karamelliserede løg

¼ tsk

Salt til karamelliserede løg

2 spsk

Vand til karamelliserede løg

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6228 kJ
Kalorier (kcal)1488 kcal
Fedt44.6 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat98.1 g
Sukker16.9 g
Protein45.5 g
Salt5.4 g

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt.

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Steg svampe
2

Imens, skær portobello i tynde skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg portobello i 3-4 min, eller indtil brunet.

Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en skål.

Karamelliser løg
3

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme.

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt balsamico, vand, sukker og salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en skål.

Steg bøffer
4

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme.

Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Varm boller
5

Imens, knus groftmalet peber let i en morter eller direkte i posen med en kagerulle, og bland med aioli i en lille skål.

Skyl rucola.

Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.

Skær bøffer i 1 cm skiver.

Server
6

Smør boller med peberaioli.

Fyld med bøffer, portobello, rødløg og rucola.

Anret burgers, fritter og peberaioli på tallerkener.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image