Er I en familie der elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift med inspiration fra amerikansk kogekunst. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, cajunkrydret svine- og kalvekød, spicy BBQ sauce, coleslaw med aioli og lime, hakkede tomater og syltede rødløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
2.5 g
Tex-Mex
1 stk
Gulerod
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
1 stk
Rødløg
½ stk
Lime
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Tomat
20 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
½ tsk
Sukker (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)
2 spsk
Vand (trin 5)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Hak rødløg fint.
Skær lime [½ stk, 2P] i både.
Bland rødløg, limesaft [1/2 tsk I 1 spsk], sukker [1/2 tsk I 1 tsk] og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en mellemstor skål.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Skær tomat i 1 cm tern.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød og Ay Cajun-ba i 3-4 min, eller indtil let brunet.
Tilsæt gulerod og salt [1/2 tsk I 1 tsk], og steg videre i 1 min.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Bland aioli [1/2 pakke, 2P] og saft fra resterende limebåde i en mellemstor skål.
Vend spidskål og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i skålen.
Bland BBQ-sauce, Tex-Mex [1/2 pakke, 2P] og vand [2 spsk | 4 spsk] i en lille skål.
Fyld tortillabrød med svine-/kalvekød, BBQ-sauce, coleslaw, tomat og rødløg.