Amerikanske svine- og kalvekødstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikanske svine- og kalvekødstacos

Amerikanske svine- og kalvekødstacos

med cremet coleslaw og krydret BBQ-sauce

Er I en familie der elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift med inspiration fra amerikansk kogekunst. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, cajunkrydret svine- og kalvekød, spicy BBQ sauce, coleslaw med aioli og lime, hakkede tomater og syltede rødløg.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

2.5 g

Tex-Mex

1 stk

Gulerod

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

1 stk

Rødløg

½ stk

Lime

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Tomat

20 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)719 kcal
Energi (kJ)3010 kJ
Fedt27.8 g
Mættet fedt7.2 g
Kulhydrat75.6 g
Sukker19.1 g
Protein36.7 g
Salt17.8 g

Redskaber

Rivejern
Stegepande

Fremgangsmåde

Sylt rødløg
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Hak rødløg fint.

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Bland rødløg, limesaft [1/2 tsk I 1 spsk], sukker [1/2 tsk I 1 tsk] og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en mellemstor skål. 

Forbered grøntsager
2

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær tomat i 1 cm tern.

Steg kød
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød og Ay Cajun-ba i 3-4 min, eller indtil let brunet. 

Tilsæt gulerod og salt [1/2 tsk I 1 tsk], og steg videre i 1 min.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm tortillabrød
4

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Lav coleslaw
5

Bland aioli [1/2 pakke, 2P] og saft fra resterende limebåde i en mellemstor skål.

Vend spidskål og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i skålen. 

Bland BBQ-sauce, Tex-Mex [1/2 pakke, 2P] og vand [2 spsk | 4 spsk] i en lille skål.

Server
6

Fyld tortillabrød med svine-/kalvekød, BBQ-sauce, coleslaw, tomat og rødløg.