Amerikanske svine- og kalvekødstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikanske svine- og kalvekødstacos

Amerikanske svine- og kalvekødstacos

med cremet coleslaw og syltede rødløg

Er I en familie der elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift med inspiration fra amerikansk kogekunst. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, cajunkrydret svine- og kalvekød, spicy BBQ sauce, coleslaw med aioli og lime, hakkede tomater og syltede rødløg.

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Hurtig
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

1 stk

Tomat

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

150 g

Spidskål, skåret

2.5 g

Tex-Mex

20 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

½ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til slaw

2 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3210 kJ
Kalorier (kcal)767 kcal
Fedt29.2 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat85.8 g
Sukker20.1 g
Protein37.8 g
Salt7 g

Fremgangsmåde

Sylt rødløg
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Hak rødløg fint.

Skær lime i både.

Bland rødløg, limesaft, sukker og salt i en mellemstor skål.

Forbered grøntsager
2

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Hak tomat groft.

Steg hakket svine-/kalvekød
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød med Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt gulerod og salt, og steg videre i 1 min.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm tortillabrød
4

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Lav coleslaw
5

Bland aioli og saft fra resterende limebåde i en mellemstor skål.

Tilsæt spidskål og salt, og vend sammen.

Bland BBQ-sauce, Tex-Mex og vand i en lille skål.

Server
6

Fyld tortillabrød med svine-/kalvekød, BBQ-sauce, coleslaw, tomat og rødløg.