Asiatisk inspireret svine- og kalvekødswok
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk inspireret svine- og kalvekødswok

Asiatisk inspireret svine- og kalvekødswok

med udonnudler og stegte svampe

I aften skal vi lave asiatisk inspireret svine-/kalvekødswok med udonnudler, en ret med masser af smag. Udonnudler kommer fra Japan og er tykkere end almindelige nudler. Vi steger champignon, gulerod og hakket svine-/kalvekød, og krydrer med hvidløg, asiatisk woksauce og sojasauce. Derefter blander vi udonnudler i, og pynter med forårsløg.

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

200 g

Champignon

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

½ dåse

Tomatpuré

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2825 kJ
Kalorier (kcal)675 kcal
Fedt22.4 g
Mættet fedt6.8 g
Kulhydrat79 g
Sukker19.3 g
Protein40 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Steg svampe og gulerod
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Hak svampe groft.

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe og gulerod i 3-4 min, eller indtil brunet.

Krydr med et nip salt og peber.

Tilsæt hakket svine-/kalvekød
2

Tilsæt hakket svine-/kalvekød til stegepanden, og steg vidre i 4-5 min, eller indtil brunet. 

Kog nudler
3

Imens, kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde. 

Gem en smule nudelvand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Lav wok
4

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P] og hvidløg til stegepanden, og steg i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt nudelvand, sojasauce [1/2 pakke, 2P], asiatisk woksauce og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og rør rundt.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt nudler til stegepanden, og vend sammen. 

Snit forårsløg fint. 

Server
6

Anret svine-/kalvekødswok i dybe tallerkener. 

Top med forårsløg.