topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk kokosgryde

Asiatisk kokosgryde

med laks, nudler og koriander

Spis fisk mindst én gang om ugen, siger de, så vi gør, hvad vi kan og sætter laks på menuen. I denne opskrift lader du fisken koge med i en helt fantastisk gryderet med et asiatisk præg. Lad smagen af ​​karrypasta, ingefær, hvidløg og kokosmælk blandes med godbidder som chili, lime og grøntsager. Øs kokosgryden over ægnudler og top med koriander. Gryderetten spreder en fantastisk duft gennem køkkenet, som sætter sulten i gang. Gudskelov, du har din mad klar på kun en halv time!

Allergener:
Fisk
Hvede
Gluten
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

200 ml

Kokosmælk

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

g

Sobanudler

1 stk

Gulerod

½ stk

Zucchini

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Lime, økologisk

½ pose

Koriander

½ stk

Rød chili

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)784 kcal
Energi (kJ)3278 kJ
Fedt38.89 g
Mættet fedt19.8 g
Kulhydrat68.93 g
Sukker9.3 g
Protein36.91 g
Salt1.4 g

Redskaber

Stor gryde

Fremgangsmåde

Steg zucchini og gulerod
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 3 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en anden gryde på høj varme. Steg zucchini og gulerod i 6-7 min, og stil til side i en skål.

Forbered grøntsager
2

Riv ingefær og hvidløg fint. Skær lime i både. Hak koriander [1/2 pose, 2P] og chili [1/2 stk, 2P] groft. Opvarm en smule olivenolie* i samme gryde på middelhøj varme. Steg ingefær, hvidløg og halvdelen af chili i 3-4 min. Tilsæt karrypasta, og steg i 1-2 min. 

Lav kokossauce
3

Tilsæt kokosmælk, et skvæt limesaft og et stort nip salt*, og lad simre i 2-3 min.

Tilsæt laks
4

Fjern skind fra laks, og skær i 3 cm tern. Tilsæt laks til gryden med kokossauce, og lad simre i 5 min. Tilsæt zucchini og gulerod, og vend sammen. TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten. 

Kog nudler
5

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min. Skyl under koldt vand* i en si.

Server
6

Anret nudler og kokosgryde i skåle. Top med koriander og resterende chili. Server med resterende limebåde.