topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk limebagt kuller

Asiatisk limebagt kuller

med sesam-pak choi og asiatisk mayonnaise

I aften frister vi med mad inspireret af asiatisk madlavningskunst. På under en halv time tryller vi en fantastisk ret frem med kuller i hovedrollen. Vi ovnbager pak choi og kuller med asiatisk dressing og limeskiver. Vi serverer kuller og pak choi med aromatiske jasminris, asiatisk mayonnaise, frisk forårsløg og chili.

Tags:
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Mælkefri
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

150 g

Jasminris

1 stk

Pak choi

½ stk

Ingefær

1 stk

Forårsløg

1 g

Chiliflager

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2670 kJ
Kalorier (kcal)638 kcal
Fedt22.4 g
Mættet fedt2.2 g
Kulhydrat72.7 g
Sukker7 g
Protein37.5 g
Salt4.9 g

Redskaber

Bageplade
Rivejern
Ildfast fad
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered pak choi
2

Riv ingefær (uskrællet) [1/2 stk, 2P] fint.

Halver pak choi på langs, og placer på en bageplade med bagepapir.

Dryp med olivenolie, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og ingefær [1 tsk | 2 tsk].

Forbered fisk
3

Skær lime i tynde skiver.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og Ginger Ninja.

Overfør til et ildfast fad med bagepapir, og smør med asiatisk dressing.

Top med limeskiver.

Bag fisk og pak choi
4

Bag fisk og pak choi i ovnen i 12-15 min, eller indtil fisken er gennemtilberedt og pak choien er mør.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Forbered forårsløg
5

Imens, snit forårsløg fint.

Server
6

Anret ris, fisk og pak choi på tallerkener.

Top pak choi med forårsløg, sesamfrø og chiliflager.

Server med asiatisk mayonnaise.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.