I aften frister vi med mad inspireret af asiatisk madlavningskunst. På under en halv time tryller vi en fantastisk ret frem med kuller i hovedrollen. Vi ovnbager pak choi og kuller med asiatisk dressing og limeskiver. Vi serverer kuller og pak choi med aromatiske jasminris, asiatisk mayonnaise, frisk forårsløg og chili.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
20 g
Asiatisk dressing
(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
150 g
Jasminris
1 stk
Pak choi
½ stk
Ingefær
1 stk
Forårsløg
1 g
Chiliflager
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
1 stk
Lime
½ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Riv ingefær (uskrællet) [1/2 stk, 2P] fint.
Halver pak choi på langs, og placer på en bageplade med bagepapir.
Dryp med olivenolie, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og ingefær [1 tsk | 2 tsk].
Skær lime i tynde skiver.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og Ginger Ninja.
Overfør til et ildfast fad med bagepapir, og smør med asiatisk dressing.
Top med limeskiver.
Bag fisk og pak choi i ovnen i 12-15 min, eller indtil fisken er gennemtilberedt og pak choien er mør.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, snit forårsløg fint.
Anret ris, fisk og pak choi på tallerkener.
Top pak choi med forårsløg, sesamfrø og chiliflager.
Server med asiatisk mayonnaise.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.