Asiatisk svampe- og broccolibowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk svampe- og broccolibowl

Asiatisk svampe- og broccolibowl

med hvidløgsris og syltet radiser

I aften forkæler vi alle svampeelskere med dobbelt op på svampe! Aftenens opskrift indeholder nemlig både champignon og østershatte, som vi steger og glaserer med ingefær og asiatisk woksauce. Vi serverer vores asiatiske svampe med stegt broccoli, syltede radiser og cremet hvidløgsris.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Plantebaseret
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvede
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

75 g

Radiser

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

250 g

Broccoli

200 g

Champignon

100 g

Østershatte

1 stk

Forårsløg

½ stk

Ingefær

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

2 tsk

Sukker (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 4)

1 dl

Vand (trin 5)

¼ tsk

Sukker (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2059 kJ
Kalorier (kcal)492 kcal
Fedt7.8 g
Mættet fedt2.9 g
Kulhydrat81 g
Sukker19.9 g
Protein17.7 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt smør* [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 30 sek. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Sylt radiser
2

Skær radiser i tynde skiver. Bland radiser, hvidvinseddike, sukker* [2 tsk | 4 tsk] og et nip salt* i en lille skål. Tilsæt vand* indtil radiserne er dækket, og rør rundt.

Forbered råvarer
3

Skær broccoli i små buketter og stokken i 1 cm tern. Skær champignon i kvarte. Skær østershatte i tynde skiver. Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg broccoli i 2-3 min, eller indtil mør, og skru op til høj varme. Tilsæt champignon og østershatte, og steg i 2-3 min, eller indtil brunet. Tilsæt det hvide forårsløg, ingefær og halvdelen af sesamfrø, og steg videre i 1-2 min. Krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*.

Tilsæt asiatisk woksauce
5

Tilsæt asiatisk woksauce, vand* [1 dl | 2 dl], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og tag panden af varmen. Hæld væde fra radiser.

Server
6

Anret ris og grøntsager i dybe tallerkener. Top med radiser. Drys med resterende sesamfrø og det grønne forårsløg.