Asiatiske svine- og kalvekødstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske svine- og kalvekødstacos

Asiatiske svine- og kalvekødstacos

med stegt pak choi og stærk srirachadressing

Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smager. I aften frister vi nemlig med vidunderlige tacos med hakket svine- og kalvekød og rødløg stegt med asiatisk woksauce, dertil frisk gulerod og pak choi, og syrlig srirachadressing med lime.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

250 g

Hakket svine-/kalvekød

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ stk

Lime

1 stk

Gulerod

1 stk

Pak choi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)755 kcal
Energi (kJ)3160 kJ
Fedt36.6 g
Mættet fedt7.8 g
Kulhydrat67.8 g
Sukker13.7 g
Protein35.7 g
Salt4.9 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Steg kød og løg
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød og løg i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
2

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft. 

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Skær pak choi i tynde skiver.

Lav sauce
3

Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil tyknet og velduftende.

Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber.

Imens, bland srirachamayonnaise og et skvæt limesaft i en lille skål. 

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Fyld tortillabrød med kød, gulerod, pak choi og srirachadressing. 

Server med limebåde.