Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smage. Super lækre tacos med hakket svine- og kalvekød, rødløg, gulerod, pak choi og srirachadressing bliver en favorit for hele familien.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
37.5 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
1 stk
Lime
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
1 stk
Pak choi
250 g
Hakket svine-/kalvekød
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod, Julienne
¼ tsk
Salt til kød
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød og løg i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, skær lime i både.
Skær pak choi i tynde skiver.
Tilsæt asiatisk woksauce til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil tyknet og velduftende.
Krydr med salt og et nip peber.
Imens, bland srirachamayonnaise og et skvæt limesaft i en lille skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyld tortillabrød med kød, gulerod, pak choi og srirachadressing.
Server med limebåde.