Hurtige asiatiske svine- og kalvekødstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtige asiatiske svine- og kalvekødstacos

Hurtige asiatiske svine- og kalvekødstacos

med rå pak choi og stærk srirachadressing

Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smage. Super lækre tacos med hakket svine- og kalvekød, rødløg, gulerod, pak choi og srirachadressing bliver en favorit for hele familien.

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Hurtig
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 stk

Lime

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

1 stk

Pak choi

250 g

Hakket svine-/kalvekød

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3390 kJ
Kalorier (kcal)810 kcal
Fedt38.9 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat77.4 g
Sukker14.5 g
Protein36.6 g
Salt5.1 g

Fremgangsmåde

Steg kød og løg
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød og løg i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær lime i både.

Skær pak choi i tynde skiver.

Lav sauce
3

Tilsæt asiatisk woksauce til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil tyknet og velduftende.

Krydr med salt og et nip peber.

Imens, bland srirachamayonnaise og et skvæt limesaft i en lille skål.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Fyld tortillabrød med kød, gulerod, pak choi og srirachadressing.

Server med limebåde.