Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smage. Super lækre tacos med oksekød, rødløg, gulerod, hjertesalat og srirachadressing bliver en favorit for hele familien.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
10 g
Sriracha
1 stk
Rødløg
250 g
Hakket oksekød
37.5 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
1 stk
Gulerod
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Lime, økologisk
90 g
Salat
Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød og rødløg under omrøring i 3-4 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær hjertesalat i mindre stykker. Skær lime i både.
Tilsæt asiatisk woksauce [½ pakke, 2 pers.] til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.
Bland mayonnaise, et skvæt limesaft og lidt sriracha i en lille skål. Smag til med sriracha.
Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovnen eller på en tør pande.
Fyld tortillabrød med oksekød, gulerod og hjertesalat. Dryp med srirachadressing. Server med limebåde.