Avocado- og baconbagel & tropisk smoothie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Avocado- og baconbagel & tropisk smoothie

Avocado- og baconbagel & tropisk smoothie

2x2 portioner | morgenmad til to dage

Hurtige og velsmagende opskrifter perfekt til morgenmad/brunch til to dage. Inkluderer opskriftskort med 2x3 trin, og færdigportionerede ingredienser til to måltider til to personer. Den perfekte start på en rolig weekendmorgen: En lun bagel fyldt med sprød bacon, pisket ricotta, frisk avocado og tomat. Drøm dig væk til tropiske lande med vores velsmagende smoothie, som garanteret vil give dig en fantastisk start på dagen. Vi fylder vores tropiske smoothie med mango, avocado, ananas, kokosmælk og yoghurt. Der er nok til 2 store glas, og så er det op til dig, hvis du vil dele, eller hvis du snupper begge selv.

Allergener:
Mælk
Hvede
Byg
Gluten
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Avocado

2 stk

Tomat

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

125 g

Bacon, skiver

2 stk

Sesambagel

(Indeholder Hvede, Byg, Gluten, Sesam)

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

1 dåse

Ananasskiver

180 ml

Kokosmælk

1 stk

Mango

1 stk

Appelsin

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør til brød

½ tsk

Salt til dip

1 spsk

Olie til dip

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5633 kJ
Kalorier (kcal)1346 kcal
Fedt80.6 g
Mættet fedt41 g
Kulhydrat107.7 g
Sukker44.9 g
Protein33.3 g
Salt5.6 g

Fremgangsmåde

Bag bacon og bagel
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i 13-15 min, indtil gylden og sprød.

Del bagels på midten.

Placer bagels på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne.

TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Pisk ricotta
2

Imens, kom ricotta, olivenolie, salt og et nip peber i en skål. Pisk sammen i 1 min, indtil glat.

Skær tomat i tynde skiver.

Halver avocado [1 styk], og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm skiver.

Server
3

Smør den nederste del af bagel med smør, og top med avocado, tomat med et nip salt, bacon, ricotta og den øverste del af bagel.

Forbered frugt og grønt
4

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.

Halver avocado [1 styk], fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Skræl appelsin, halver på langs og fjern den hvide hinde.

Tag ananasskiver op, og gem ananassaft til senere.

Lav smoothie
5

Kom mango, appelsin, avocado, ananas, kokosmælk og yoghurt i blenderen.

Blend i 1-2 min, indtil smoothie har den ønskede konsistens.

TIP: Tilsæt ananassaft, hvis du foretrækker en sødere smoothie. - For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.

Server smoothie
6

Server smoothie i 2 glas.