Bacontoppet mac and cheese
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bacontoppet mac and cheese

Bacontoppet mac and cheese

med blancheret broccoli og grøn tomatsalat

Lav denne ret en dag, når I er ekstra sultne - kombinationen ​​pasta, bacon og ost er en mættende trio. Vi frister med den amerikanske klassiker mac and cheese, som vi blander med broccoli og topper med bacon. En fin kontrast til den tunge mad er en frisk salat med tomater og solsikkekerner.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

140 g

Bacon, tern

1 pakke

Pasta

100 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

250 g

Broccoli

1 pose

Purløg

4 g

Hvide Løjer & Urter

60 g

Blandet salat

1 stk

Tomat

10 g

Solsikkefrø

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 spsk

Smør (trin 3)

1 spsk

Hvedemel (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4828 kJ
Kalorier (kcal)1154 kcal
Fedt53.5 g
Mættet fedt27.9 g
Kulhydrat109.7 g
Sukker10.8 g
Protein53.2 g
Salt4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta og broccoli
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 11-12 min, eller indtil 'al dente'. Skær broccoli i 2 cm buketter. Kom broccoli i gryden, når der er 3 min tilbage, og kog i 2-3 min. Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta og broccoli med en smule olivenolie* i gryden. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Steg bacon
2

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Forbered sauce
3

Snit purløg fint. Skær tomat i både. Smelt smør* [1,5 spsk | 3 spsk] i samme stegepande (skyl af først) på middel varme. Tilsæt hvedemel* [1 spsk | 2 spsk] og Hvide Løjer & Urter, og rør sammen i 1-2 min til en jævning

Lav sauce
4

Sænk til middellav varme. Tilsæt madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P] lidt ad gangen under omrøring. Tilsæt pastavand [1 dl | 2 dl], salt* [1/2 tsk | 1 tsk], revet mozzarella og finrevet ost, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen er for tyk.

Tilsæt broccoli og pasta
5

Tilsæt broccoli, pasta og halvdelen af bacon til stegepanden, og rør godt rundt. Bland salat og tomat i en skål, og top med solsikkefrø [1/2 pakke, 2P] og eventuelt en smule olivenolie*. Krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Bland det hele i gryden, hvis der ikke er plads i stegepanden.

Server
6

Anret mac and cheese på tallerkener. Top med resterende bacon. Drys med purløg. Krydr med et nip peber*. Server med salat.