topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bagt pasta bolognese

Bagt pasta bolognese

med bechamelsauce og sprød gulerodssalat

Er I en familie, som elsker pasta? Så har I sikkert lavet pasta bolognese mange gange. I aften eksperimenterer vi med den populære ret og tilbereder den i ovnen, selvfølgelig med masser af ost. Dejligt tilbehør er en sprød gulerodssalat med persille.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Oksebouillon

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 pakke

Hakkede tomater

225 g

Hakket oksekød

1 pakke

Pasta

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)

25 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 dåse

Tomatpuré

½ stk

Løg

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Smør til stegning

1 spsk

Mel til sauce

2 dl

Mælk til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4079 kJ
Kalorier (kcal)975 kcal
Fedt46.6 g
Mættet fedt18.6 g
Kulhydrat90.5 g
Sukker19.4 g
Protein45.6 g
Salt6.1 g

Fremgangsmåde

Hak løg
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Hak løg fint.

Lav bolognesesauce
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og hakket oksekød med et nip salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, oksebouillon, sojasauce, Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber, og lad simre på middellav varme indtil bechamelsaucen er færdig i trin 4.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Kog pasta
3

Imens, tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog 5-7 min.

Hæld vand fra, og overfør pasta til et ildfast fad.

OBS: Pastaen tilberedes færdig i ovnen.

Lav bechamelsauce
4

Smelt smør i samme gryde på middel varme.

Tilsæt hvedemel, og pisk sammen.

Tilsæt mælk lidt ad gangen under omrøring i 3-4 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt finrevet ost, salt og et nip peber, og rør rundt indtil osten er smeltet.

Lav gulerodssalat
5

Vend bolognesesauce med pasta i det ildfaste fad.

Top med bechamelsauce og gouda, og bag i ovnen i 15 min, eller indtil pastaen er færdig.

Imens, skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Hak persille fint.

Vend gulerod, persille, olivenolie og et nip salt i en mellemstor skål.

Server
6

Tag pasta bolognese ud af ovnen, og lad hvile i 5 min inden servering.

Anret pasta bolognese på tallerkener.

Server med gulerodssalat.