topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bagte bønner

Bagte bønner

med tomatsauce & urtecroutoner

Dyp smagsløgene i en varm kilde af boblende tomatsauce, der trænger gennem det sprøde tæppe af ost som kogende vand fra en gejser i Pinzolo. Proteinrige kidneybønner absorberer den intense balsamo og chili, inden de bliver et med resten af ​​lækkerierne. Serveres med urtecroutoner rullet i persille, olie og revet ost.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Oregano

1 pose

Kruspersille

1 stk

Gulerod

1 pakke

Kidneybønner

20 g

Finrevet ost

1 g

Chiliflager

15 ml

Balsamico

4 g

Grøntsagsbouillon

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 pakke

Hakkede tomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 3)

1 tsk

Sukker (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)467 kcal
Energi (kJ)1953 kJ
Fedt9.69 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat65.77 g
Sukker25.5 g
Protein16.6 g
Salt2.8 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær løg i tynde, halve skiver. Hak peberfrugt fint. Hak hvidløg fint. Hak persille fint. Pluk oreganoblade [1/2 pose, 2P]. Skræl gulerod, og riv groft. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, oregano og chiliflager, og steg i 1 min. Tilsæt hakkede tomater, og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt spinat
3

Skyld spinat under koldt vand* i et dørslag. Tilsæt kidneybønner, sukker* [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], balsamico og grøntsagsbouillon, og rør rundt. Tilsæt spinat og smør* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Tag panden af varmen.

Bland urtebrød
4

Bræk brød i små stykker, og bland med revet ost, persille og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

Gratiner grøntsager
5

Fordel grøntsager og bønner i et ildfast fad, og top med urtebrød. Bag i ovnen i 5-10 min, eller indtil gylden og sprød.

Server
6

Anret bagte bønner på tallerkener.