Dyp smagsløgene i en varm kilde af boblende tomatsauce, der trænger gennem det sprøde tæppe af ost som kogende vand fra en gejser i Pinzolo. Proteinrige kidneybønner absorberer den intense balsamo og chili, inden de bliver et med resten af lækkerierne. Serveres med urtecroutoner rullet i persille, olie og revet ost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Løg
1 stk
Peberfrugt
2 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Oregano
1 pose
Kruspersille
1 stk
Gulerod
1 pakke
Kidneybønner
20 g
Finrevet ost
1 g
Chiliflager
15 ml
Balsamico
4 g
Grøntsagsbouillon
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 pakke
Hakkede tomater
1 spsk
Smør (trin 3)
1 tsk
Sukker (trin 3)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær løg i tynde, halve skiver. Hak peberfrugt fint. Hak hvidløg fint. Hak persille fint. Pluk oreganoblade [1/2 pose, 2P]. Skræl gulerod, og riv groft. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, oregano og chiliflager, og steg i 1 min. Tilsæt hakkede tomater, og lad simre i 1-2 min.
Skyld spinat under koldt vand* i et dørslag. Tilsæt kidneybønner, sukker* [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], balsamico og grøntsagsbouillon, og rør rundt. Tilsæt spinat og smør* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Tag panden af varmen.
Bræk brød i små stykker, og bland med revet ost, persille og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*.
Fordel grøntsager og bønner i et ildfast fad, og top med urtebrød. Bag i ovnen i 5-10 min, eller indtil gylden og sprød.
Anret bagte bønner på tallerkener.