Basilikumkylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Basilikumkylling

Basilikumkylling

med gulerodsmos & æblesalat

Der er kun én konge i rodfrugtimperiet, og det er kartoflerne. Sammen med gulerødder danner de en puré, der på charmerende vis komplementerer basilikumkrydret kylling. Æblesalaten forbinder smagene og afslutter den kulinariske cirkel.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid45 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12.5 g

Honning

150 g

Crème fraiche

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 pose

Basilikum

1 stk

Zucchini

1 stk

Æble

500 g

Kartofler

2 stk

Gulerod

300 g

Kyllingelårfilet

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)29 kcal
Energi (kJ)122 kJ
Fedt0.01 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat6.07 g
Sukker4.9 g
Protein1.15 g
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

Kog rodfrugter
1

Skræl kartofler og gulerødder. Skær i 2 cm tern. Læg i en gryde med vand*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre i 20-25 min.

Brun kylling
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme. Fjern overskydende fedt fra kylling. Skær i tynde strimler. Brun i 2-3 min. Sænk til lav varme. Tilsæt honning, creme fraiche og soja. Krydr med salt* og peber*. Lad simre i 8-10 min.

Tilsæt basilikum
3

Hak basilikum (med stilk) groft (gem et par blade til anretning). Tilsæt til panden med kylling.

Lav æblesalat
4

Riv zucchini og æble. Bland i en skål. Krydr med salt* og peber*. 

Mos rodfrugter
5

Hæld vand* fra kartofler og gulerødder. Tilsæt en klat smør*. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret kylling og gulerodsmos på tallerkener. Server med æblesalat.