Der er kun én konge i rodfrugtimperiet, og det er kartoflerne. Sammen med gulerødder danner de en puré, der på charmerende vis komplementerer basilikumkrydret kylling. Æblesalaten forbinder smagene og afslutter den kulinariske cirkel.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12.5 g
Honning
½ stk
Zucchini
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
500 g
Kartofler
1 pose
Basilikum
280 g
Kyllingebryst
1 pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
2 stk
Gulerod
1 stk
Æble
efter behov
Smør (trin 5)
Skræl kartofler og gulerod, og skær i 2 cm tern. Læg i en gryde med vand*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad koge i 20-25 min. Skær kylling i 2 cm strimler på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg kylling i 2-3 min. Sænk til lav varme. Tilsæt honning [1/2 pakke, 2P], crème fraiche og sojasauce. Krydr med salt* og peber*, og lad simre i 8-10 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Hak basilikum groft (gem lidt til anretning). Tilsæt til panden med kylling.
Riv zucchini [1/2 stk, 2P] og æble groft. Bland i en skål, og krydr med salt* og peber*.
Hæld vand fra kartofler og gulerod. Tilsæt en klat smør*, og mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Smag til med salt* og peber*.
Anret kylling og gulerodsmos på tallerkener. Top med resterende basilikum. Server med æblesalat.