Hotdogs er perfekt, når børnene er sultne, og det skal gå stærkt. Aftenens velsmagende variant indeholder pulled pork, som vi vender med sennep og BBQ-sauce, syltet rødløg og frisk purløg. Vi serverer vores hotdogs med sprøde fritter, en frisk spinat-æblesalat og ketchup.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Pulled pork
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
500 g
Kartofler
15 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
½ stk
Rødløg
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Æble
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 pose
Purløg
½ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Sukker (trin 2)
1 spsk
Vand* (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
½ tsk
Salt (trin 5)
1 spsk
Ketchup (step 6)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål. Vend rødløg i skålen, og stil til side.
Hæld lage fra inden servering.
Skyl spinat.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Hak purløg fint.
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.
Imens, bland æble, spinat, olivenolie [1/2 | 1 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål.
Imens, lav et snit i pølsebrød [½ pakke, 2P].
Varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min.
Vend sennep [1/2 pakke, 2P] og BBQ sauce i gryden med pulled pork. Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber.
TIP: Spring senneppen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.
Fyld pølsebrød med pulled pork, rødløg og purløg.
Server med fritter, salat og ketchup [1 spsk I 2 spsk].