Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
I aften steger vi kebabstrimler krydrede med vores egen cajunkrydderiblanding som vi kalder Ay Cajun-ba. Samtidigt ovnbager vi kartofler, gulerod, gulerod og majs, og vender dem derefter med frisk spinat. Vi topper herlighederne med frisk koriander og lime-'crema' med fraiche og hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 stk
Rødløg
2 stk
Gulerod
1 dåse
Majs
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
4 g
Panamad
1 pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
½ stk
Hvidløgsfed
½ stk
Lime
1 pose
Koriander
¼ tsk
Salt (trin 2)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær rødløg i 2 cm både.
Skær gulerod og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel kartofler og grøntsager på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Panamad, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, skyl spinat.
Hæld væde fra majs.
Placer majs i et hjørne af bagepladen, når grøntsagerne har 10 min tilbage.
Opvarm en smule olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kebab med Ay Cajun-ba og et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Imens, halver lime [½ stk, 2P].
Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Hak koriander fint.
Bland fraiche, hvidløg, limesaft [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.
Vend spinat med færdige grøntsager på bagepladen.
Anret kartofler og grøntsager på tallerkener.
Top med kebab og lime-'crema'.
Drys med koriander.