topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunpaneret grillost

Cajunpaneret grillost

med Tex-Mex kartofler og majs-avocadosalat

I aften lader vi os inspirere af mexicansk madlavningskunst, og frister med grillost som vi panerer i panko og cajunkrydderier, og derefter bager gylden. Vi laver også sprøde kartoffelbåde med Tex-Mex krydderi og en frisk tomatsalat med majs, avocado og spinat. Og så topper vi herlighederne med spicy srirachamayo og syrlig limesaft.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Avocado

1 stk

Tomat

30 g

Spinat

500 g

Kartofler

1 dåse

Majs

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

5 g

Tex-Mex

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

2 spsk

Mel til panering

1

Æg til panering

½ tsk

Salt til panering

1 spsk

Olie til panering

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4775 kJ
Kalorier (kcal)1141 kcal
Fedt70.9 g
Mættet fedt28.8 g
Kulhydrat86.9 g
Sukker16.3 g
Protein40.1 g
Salt8.1 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Tex-Mex, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Steg majs
2

Imens, hæld væde fra majs.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg majs i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Stil til side, og lad køle af.

Paner grillost
3

Skær grillost i skiver (3 pr. person).

Kom hvedemel i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko, Ay Cajun-ba, salt, et stort nip peber og olivenolie i en tredje dyb tallerken.

Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Bag grillost
4

Fordel grillost på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie, når kartoflerne har 12 min tilbage.

Bag i resterende tid, eller indtil gyldne.

Lav salat
5

Imens, skyl spinat.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

Hak tomat groft.

Skær lime i både.

Bland majs, avocado, tomat, spinat, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Server
6

Anret kartofler, grillost og salat på tallerkener.

Server med srirachamayonnaise og limebåde.