En rigtig god weekend starter med en fantastisk fredagsmiddag, og vi har den rigtige opskrift! Her går vi all in på vores seneste yndlingskrydderi, og du hører jo, hvor godt det smager - cajun-krydret, paneret kylling serveret med cajun-krydret og gyldent-ristede kartofler, som du dypper i lækker aioli. Spis med salsa på friske grøntsager smagt til med lækker dressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tomat
15 ml
Balsamico
500 g
Kartofler
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Peberfrugt
280 g
Kyllingebryst
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Æg (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 tsk
Sukker (trin 5)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med halvdelen af Ay-Cajun-ba. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Hak tomat fint. Hak persille fint. Hak peberfrugt fint. Pres eller hak hvidløg fint.
Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et andet skærebræt, og bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Pisk æg* [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken. Bland hvidløg, panko, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], resterende Ay-Cajun-ba og et nip peber* i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg og derefter i panering.
Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og sprød. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Bland tomat, peberfrugt, persille, balsamico og sukker* [1 tsk I 2 tsk] i en skål. Smag til med salt* og peber*.
Anret kylling, kartofler og tomatsalsa på tallerkener. Server med aioli.