Forkæl dig selv med dette festmåltid, bestående af vores confiterede andelår med ovnbagte rodfrugter og butternutsquash. Dertil serveres en luksuriøs salat af stegte grønne bønner og gyldne pinjekerner, og en dejlig rødvinssauce smagt til med frisk timian.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
120 g
Rødvinssauce
(Indeholder Sulfitter)
430 g
Sous vide andelår, konfiteret
10 g
Pinjekerner
(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)
½ stk
Butternutsquash
300 g
Kartofler
½ stk
Rosmarin
1 stk
Rødbede
40 g
Rucola
20 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder Mælk)
1 stk
Løg
1 pose
Timian
75 g
Grønne bønner
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til kød
¼ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
½ dl
Vand til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skræl butternutsquash, og del på midten. Skrab kerner ud.
Skær butternutsquash, løg, kartofler og rødbede (uskrællet) i 2 cm både.
Hak rosmarin fint.
Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med rosmarin, salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Placer andelår med skindsiden opad på en anden bageplade med bagepapir.
Krydr med salt, og bag i ovnen i 30 min.
Skyl rucola.
Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Overfør til en mellemstor skål.
Skær ender af grønne bønner.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg grønne bønner i 3-4 min, eller indtil møre.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, så bliver de hurtigere færdige.
Vend rucola, grønne bønner, høvlet ost, olivenolie, salt og peber i skålen med pinjekerner.
Imens, pluk timian.
Opvarm samme stegepande til middel varme.
Tilsæt rødvinssauce, timian og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
TIP: Hold længst oppe på timianstilken, og træk dine fingre ned langs stilken for at frigøre bladene.
Anret andelår, salat og rodfrugter på tallerkener.
Top andelår med rødvinssauce.