Confiteret andelår og rødvinssauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Confiteret andelår og rødvinssauce

Confiteret andelår og rødvinssauce

med bagte rodfrugter og grøn bønnesalat

Forkæl dig selv med dette festmåltid, bestående af vores confiterede andelår med ovnbagte rodfrugter og butternutsquash. Dertil serveres en luksuriøs salat af stegte grønne bønner og gyldne pinjekerner, og en dejlig rødvinssauce smagt til med frisk timian.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

120 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

430 g

Sous vide andelår, konfiteret

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

½ stk

Butternutsquash

300 g

Kartofler

½ stk

Rosmarin

1 stk

Rødbede

40 g

Rucola

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

1 stk

Løg

1 pose

Timian

75 g

Grønne bønner

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til kød

¼ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

½ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3317 kJ
Kalorier (kcal)793 kcal
Fedt36 g
Mættet fedt10.4 g
Kulhydrat57.5 g
Sukker14 g
Protein57.7 g
Salt5.1 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skræl butternutsquash, og del på midten. Skrab kerner ud.

Skær butternutsquash, løg, kartofler og rødbede (uskrællet) i 2 cm både. 

Hak rosmarin fint.

Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med rosmarin, salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Bag andelår
2

Placer andelår med skindsiden opad på en anden bageplade med bagepapir.

Krydr med salt, og bag i ovnen i 30 min.

Skyl rucola.

Steg grønne bønner
3

Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. 

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Overfør til en mellemstor skål.

Skær ender af grønne bønner.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg grønne bønner i 3-4 min, eller indtil møre.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så bliver de hurtigere færdige.

Lav salat
4

Vend rucola, grønne bønner, høvlet ost, olivenolie, salt og peber i skålen med pinjekerner.

Lav sauce
5

Imens, pluk timian.

Opvarm samme stegepande til middel varme.

Tilsæt rødvinssauce, timian og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

TIP: Hold længst oppe på timianstilken, og træk dine fingre ned langs stilken for at frigøre bladene.

Server
6

Anret andelår, salat og rodfrugter på tallerkener.

Top andelår med rødvinssauce.