Lad os friste med herlige kartofler, smagsat med smør og akkompagneret af saftig kylling i en vidunderlig cremet basilikumsauce. Den forfriskende æblesalat med kål og tranebær giver balance til retten. Et mættende, enkelt og lækkert måltid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 g
Spidskål, skåret
4 g
Hvide Løjer & Urter
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
400 g
Små kartofler
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Basilikum
20 g
Tranebær
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)
280 g
Kyllingebryst
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Æble
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til marinade
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Smør til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Halver kartofler (uskrællet).
Hak basilikum groft.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil møre, og hæld vand fra.
Krydr med et nip salt og peber, stil til side, og dæk til med låg.
Skær kylling i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Vend kylling med olivenolie, salt og Hvide Løjer & Urter i en skål.
Steg kylling i 3 min på hver side, eller indtil gennemstegt, og overfør til en tallerken.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skær æble i tynde, halve skiver.
Kom spidskål i en stor skål, og masser med en smule olivenolie i 30 sek.
Tilsæt æble, tranebær, salt og et nip peber, og vend sammen.
Pres eller hak hvidløg fint.
Smelt smør i samme stegepande på middelhøj varme.
Svits hvidløg i 1 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon og basilikum, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Krydr med salt og et stort nip peber.
Anret kartofler, kylling og æblesalat på tallerkener.
Top kylling med basilikumsauce.