Cremet basilikumkylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet basilikumkylling

Cremet basilikumkylling

med kogte kartofler og tranebærsalat

Lad os friste med herlige kartofler, smagsat med smør og akkompagneret af saftig kylling i en vidunderlig cremet basilikumsauce. Den forfriskende æblesalat med kål og tranebær giver balance til retten. Et mættende, enkelt og lækkert måltid.

Tags:
Børnevenlig
Hvedefri
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Proteinrig
Allergener:
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Spidskål, skåret

4 g

Hvide Løjer & Urter

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

400 g

Små kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Basilikum

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

280 g

Kyllingebryst

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til marinade

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Smør til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2695 kJ
Kalorier (kcal)644 kcal
Fedt27.6 g
Mættet fedt13.3 g
Kulhydrat55.1 g
Sukker19.7 g
Protein41.2 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Halver kartofler (uskrællet).

Hak basilikum groft.

Kog kartofler
2

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil møre, og hæld vand fra.

Krydr med et nip salt og peber, stil til side, og dæk til med låg.

Steg kylling
3

Skær kylling i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Vend kylling med olivenolie, salt og Hvide Løjer & Urter i en skål.

Steg kylling i 3 min på hver side, eller indtil gennemstegt, og overfør til en tallerken.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav æblesalat
4

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Kom spidskål i en stor skål, og masser med en smule olivenolie i 30 sek.

Tilsæt æble, tranebær, salt og et nip peber, og vend sammen.

Lav basilikumsauce
5

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør i samme stegepande på middelhøj varme.

Svits hvidløg i 1 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon og basilikum, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Krydr med salt og et stort nip peber.

Server
6

Anret kartofler, kylling og æblesalat på tallerkener.

Top kylling med basilikumsauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image