I aften frister vi med en lynhurtig pastaret, som hele familien vil elske. Vi steger portobello og løg, og tilsætter derefter grøntsagsbouillon, sojasauce og ost. Så havner svampefyldte tortelloni i den skønne sauce, og som et ekstra twist tilsætter vi også frisk spinat og estragon. Få minutter senere er pastaretten klar til at nydes.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svampetortelloni
(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Fisk, Sennep, Soja, Krebsdyr, Bløddyr, Selleri, Nødder)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pose
Estragon
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
150 g
Portobello
1 stk
Løg
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
1 dl
Vand (trin 2)
Hak portobello groft.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg portobello og løg i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende. Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, sojasauce [½ pakke, 2P], tortelloni, finrevet ost og vand [1 dl | 2 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og pastaen er 'al dente'.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, riv estragon groft.
Skyl spinat.
Tilsæt spinat og estragon lige inden servering, og vend sammen.
Anret estragon-tortelloni i dybe tallerkener.
Drys med græskarkerner.