topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet linsepasta

Cremet linsepasta

med knasende rucolasalat og frisk basilikum

Cremet og krydret linsepasta varmer en kold efterårsaften. Vi koger røde linser med hvidløg, cherrytomater, basilikum, fløde, og vores vidunderlige krydderiblanding Middelhavsdrøm. Vi serverer linserne med rigatoni, som er kendt for at være en rigtig sovstyv! Spændende tilbehør er en innovativ mandelsalat med rucola og citron.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Selleri
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Zucchini

125 g

Cherrytomater

1 pose

Basilikum

1 stk

Citron, økologisk

50 g

Røde linser

(Kan indeholde Gluten)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

½ dåse

Tomatpuré

1 g

Oregano, tørret

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 pakke

Pasta

40 g

Rucola

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

1 g

Chiliflager

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Sukker (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 dl

Vand (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4171 kJ
Kalorier (kcal)997 kcal
Fedt35.1 g
Mættet fedt14 g
Kulhydrat126.7 g
Sukker19 g
Protein35.9 g
Salt2.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Halver cherrytomater. Hak basilikum groft. Skær citron i både. Skyl linser under koldt vand* i en si.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg, zucchini og tomatpuré [1/2 dåse, 2P] i 3-4 min. Skyl rucola under koldt vand* i en si.

Tilsæt linser
3

Tilsæt linser, hvidløg, cherrytomater, madlavningsfløde, vand* [1 dl | 2 dl], et skvæt citronsaft, basilikum (gem lidt til anretning), oregano, Mamas Favorit, grøntsagsbouillon, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] til stegepanden, og bring i kog. Skru ned til middellav varme, og lad simre i 15-20 min, eller indtil linserne er møre.

Kog pasta
4

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, når saucen har 10-15 min tilbage, og kog i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.

Lav mandelsalat
5

Hak mandler groft. Bland rucola, mandler, et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en mellemstor skål.

Server
6

Anret pasta og sauce i dybe tallerkener. Top med hård ost, resterende basilikum og et nip chiliflager. Server med mandelsalat. TIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.