Enchiladas er en Tex Mex-ret, der tilberedes i ovnen. Både nemt og velsmagende! Fyld tortillarullerne med en sauce med kidneybønner, majs og peberfrugter, hæld resten af saucen over og drys med mozzarella. Bag dine enchiladas i ovnen i 5 minutter, og så er de færdige. Server med en frisk tomatsalsa med koriander og en stor klat fraiche!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Koriander
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 dåse
Majs
4 g
Panamad
1 stk
Tomat
½ pakke
Hakkede tomater
4 g
Middelhavsdrøm
4 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
30 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Peberfrugt
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 pakke
Kidneybønner
1 stk
Løg
1 dl
Vand (trin 2)
½ spsk
Hvedemel (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
1 tsk
Salt (trin 3)
Tænd ovnen på 240°C/220°C grillfunktion. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 1-2 min.
Tilsæt Panamad, Middelhavsdrøm og hvedemel* [1/2 spsk | 1 spsk], og rør rundt. Tilsæt vand* [1 dl | 2 dl] og grøntsagsbouillon, og rør indtil der ikke er klumper. Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P] og BBQ-sauce [1/2 pakke, 2P], og lad simre i 5 min. Krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*. Tilsæt fraiche [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt.
Hæld væde fra kidneybønner og majs. Hak kidneybønner groft. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Bland kidneybønner, peberfrugt og halvdelen af enchiladasauce i en skål, og krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*.
Placer et tortillabrød på et skærebræt, og top med 1/4 af bønnefyld. Rul sammen, og placer i et ildfast fad, som passer i størrelsen. Fortsæt med resterende tortillabrød. Top med resterende enchiladasauce, og drys med majs og revet mozzarella. Bag øverst i ovnen i 5 min, eller indtil osten er gylden.
Hak koriander groft. Skær tomat i 1 cm tern. Bland koriander og tomat i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Anret enchiladas på tallerkener. Top med tomatsalsa. Dryp med resterende fraiche.