topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Enchiladas

Enchiladas

med kidneybønner og tomatsalsa

Enchiladas er en Tex Mex-ret, der tilberedes i ovnen. Både nemt og velsmagende! Fyld tortillarullerne med en sauce med kidneybønner, majs og peberfrugter, hæld resten af ​​saucen over og drys med mozzarella. Bag dine enchiladas i ovnen i 5 minutter, og så er de færdige. Server med en frisk tomatsalsa med koriander og en stor klat fraiche!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 dåse

Majs

4 g

Panamad

1 stk

Tomat

½ pakke

Hakkede tomater

4 g

Middelhavsdrøm

4 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

30 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Peberfrugt

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Kidneybønner

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand (trin 2)

½ spsk

Hvedemel (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1157 kcal
Energi (kJ)4840 kJ
Fedt30.89 g
Mættet fedt9.8 g
Kulhydrat162.91 g
Sukker26.8 g
Protein41.1 g
Salt9.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Steg løg og hvidløg
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C grillfunktion. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 1-2 min.

Lav enchiladasauce
2

Tilsæt Panamad, Middelhavsdrøm og hvedemel* [1/2 spsk | 1 spsk], og rør rundt. Tilsæt vand* [1 dl | 2 dl] og grøntsagsbouillon, og rør indtil der ikke er klumper. Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P] og BBQ-sauce [1/2 pakke, 2P], og lad simre i 5 min. Krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*. Tilsæt fraiche [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt.

Tilsæt bønner og peberfrugt
3

Hæld væde fra kidneybønner og majs. Hak kidneybønner groft. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Bland kidneybønner, peberfrugt og halvdelen af enchiladasauce i en skål, og krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*.

Bag enchiladas
4

Placer et tortillabrød på et skærebræt, og top med 1/4 af bønnefyld. Rul sammen, og placer i et ildfast fad, som passer i størrelsen. Fortsæt med resterende tortillabrød. Top med resterende enchiladasauce, og drys med majs og revet mozzarella. Bag øverst i ovnen i 5 min, eller indtil osten er gylden.

Lav tomatsalsa
5

Hak koriander groft. Skær tomat i 1 cm tern. Bland koriander og tomat i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret enchiladas på tallerkener. Top med tomatsalsa. Dryp med resterende fraiche.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image