Fyldte portobellosvampe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fyldte portobellosvampe

Fyldte portobellosvampe

med rødbede-kartoffelsalat

I aften overrasker vi med en utraditionel opskrift, som helt sikkert vil blive værdsat af alle, der tør smage! De overdådige portobello-svampe bages hele i ovnen med et lækker fyld af hvidløg og sprød panko. Samtidig bager vi rodfrugter, som vi derefter blander med rucola & appelsin i en frisk og fyldig salat, som vi topper med ristede valnødder og cremet aioli!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Portobello

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Rødbede

40 g

Rucola

1 stk

Appelsin

20 g

Valnødder

450 g

Sød kartoffel

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)521 kcal
Energi (kJ)2182 kJ
Fedt20.3 g
Mættet fedt1.8 g
Kulhydrat70.3 g
Sukker19.5 g
Protein14.9 g
Salt0.5 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Bland hvidløgspanko
2

Hak hvidløg fint. Bland hvidløg, panko og et stort skvæt olivenolie* i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Bag portobello
3

Placer portobello på en anden bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie* (sørg for at svampene er dækket af olie), og top med hvidløgspanko. Bag øverst i ovnen i 20-25 min, eller indtil sprøde og gyldne.

Rist valnødder
4

Opvarm en stegepande på høj varme. Rist valnødder i 2-3 min, overfør til et skærebræt, og hak groft. Skær appelsin i tynde både.

Bland salat
5

Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag. Bland rucola, appelsin, en smule olivenolie*, og et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend bagte rodfrugter i skålen.

Server
6

Anret portobello og salat i dybe tallerkener. Top med valnødder. Server med aioli.