Gratineret tomat og zucchini
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gratineret tomat og zucchini

Gratineret tomat og zucchini

med pasta og frisk basilikum

Pasta med tomatsauce er en favorit hos mange familier. I aften opgraderer vi den klassiske ret, og gratinerer zucchini og tomatsauce toppet med en skøn blanding af panko, italiensk ost og goudaost. Aftenens pasta er rigatoni, som vi vender i hvidløgsolie, og så topper vi det hele med frisk basilikum.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Zucchini

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Middelhavsdrøm

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Pasta

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

1 tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

2 spsk

Olie til hvidløgsolie

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3986 kJ
Kalorier (kcal)953 kcal
Fedt45.9 g
Mættet fedt18.3 g
Kulhydrat100.8 g
Sukker28.4 g
Protein29.6 g
Salt4.8 g

Fremgangsmåde

Steg løg
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Hak løg groft.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde.

Lav tomatsauce
2

Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon, Middelhavsdrøm, Hvide Løjer & Urter, sukker, madlavningsfløde, salt og et nip peber.

Sænk til middel varme, og lad simre i 5 min, eller indtil tyknet.

Gratiner tomat og zucchini
3

Imens, bland finrevet ost, gouda og panko i en lille skål.

Skær zucchini i 1/2 cm halve skiver.

Fordel zucchini i et ildfast fad, og top med tomatsauce og osteblanding.

Gratiner i ovnen i 20 min, eller indtil gylden og boblende.

Kog pasta
4

Imens, bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Tilsæt hvidløgsolie
5

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.

Vend færdig pasta med hvidløgsolie i gryden.

Hak basilikum groft.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med tomat og zucchini.

Drys med basilikum.