Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 2x3 trin og ingredienser til 2 portioner. Wraps er perfekte, når du vil spise en hurtig, men luksuriøs frokost. Vi fylder tortillabrød med frisk avocado, sprøde valnødder og en skøn salat med grøn og cremet dressing. Chèvre chaud er en fransk klassiker, og du kan nemt skabe denne velsmagende ret op i dit eget køkken.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
25 g
Honning
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
2 stk
Avocado
100 g
Cremet pestodressing
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
100 g
Blandet salat
30 g
Kapers
100 g
Gedeost
(Indeholder Mælk)
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Agurk
1 stk
Æble
80 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
¼ tsk
Salt til dressing
2 spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Sukker til dressing
¼ tsk
Salt til salat
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm tern.
Hak agurk fint.
Hak en pose valnødder groft.
Bland pestodressing, kål, kapers, agurk, salt og et nip peber i en stor skål.
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Fordel salat, avocado og valnødder i midten af hvert tortillabrød.
Krydr med et nip salt og peber, og rul sammen til wraps.
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Halver brød på langs, og derefter på bredden, så du har 4 stykker.
Kom brød på en bageplade med med bagepapir, dryp med olivenolie og smør med gedeost.
Krydr med et nip peber, og bag i 8-10 min, indtil gyldne.
Bland balsamico, salt, olivenolie og sukker i en stor skål.
Skyl salat.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Vend salat og æble i skålen med dressing.
Hak valnødder groft, og vend dem med honning i en lille skål.
TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min hvis den er stivnet.
Anret salat i dybe tallerkener.
Top med gratineret gedeost, og drys med honningvalnødder.