Green Goddess-wrap og chèvre chaud-salat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Green Goddess-wrap og chèvre chaud-salat

Green Goddess-wrap og chèvre chaud-salat

2 portioner | frokost til to dage

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 2x3 trin og ingredienser til 2 portioner. Wraps er perfekte, når du vil spise en hurtig, men luksuriøs frokost. Vi fylder tortillabrød med frisk avocado, sprøde valnødder og en skøn salat med grøn og cremet dressing. Chèvre chaud er en fransk klassiker, og du kan nemt skabe denne velsmagende ret op i dit eget køkken.

Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

25 g

Honning

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

2 stk

Avocado

100 g

Cremet pestodressing

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

100 g

Blandet salat

30 g

Kapers

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Agurk

1 stk

Æble

80 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til dressing

2 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Sukker til dressing

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6304 kJ
Kalorier (kcal)1507 kcal
Fedt103.2 g
Mættet fedt21 g
Kulhydrat96 g
Sukker25.7 g
Protein31.2 g
Salt4.7 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm tern.

Hak agurk fint.

Hak en pose valnødder groft. 

Bland pestodressing, kål, kapers, agurk, salt og et nip peber i en stor skål.

Varm tortillabrød
2

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). 

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem. 

Server
3

Fordel salat, avocado og valnødder i midten af ​​hvert tortillabrød.

Krydr med et nip salt og peber, og rul sammen til wraps.

Forbered brød
4

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Halver brød på langs, og derefter på bredden, så du har 4 stykker.

Kom brød på en bageplade med med bagepapir, dryp med olivenolie og smør med gedeost.

Krydr med et nip peber, og bag i 8-10 min, indtil gyldne.

Lav salat
5

Bland balsamico, salt, olivenolie og sukker i en stor skål.

Skyl salat. 

Skær æble i tynde, halve skiver.

Vend salat og æble i skålen med dressing.

Hak valnødder groft, og vend dem med honning i en lille skål.

TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min hvis den er stivnet.

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener. 

Top med gratineret gedeost, og drys med honningvalnødder.