I aften frister vi med svineschnitzel som vi steger gylden og sprød, og kogte kartofler vendt med persille og smør. Skønt tilbehør er en frisk rødkålssalat med balsamico og en cremet svampesauce med fløde og kyllingebouillon.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svineschnitzel
4 g
Kyllingebouillon
100 g
Champignon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
500 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
75 g
Rødkål, skåret
1 pose
Kruspersille
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Sukker til salat
1 spsk
Olie til grøntsager
2 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til kød
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1
Æg til panering
1 spsk
Smør til kartofler
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.
Imens, bland balsamico, salt, sukker og rødkål i en stor skål, og stil til side.
Hak persille groft.
Skær svampe i tynde skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.
Krydr med et nip salt og peber.
Tilsæt kyllingebouillon, madlavningsfløde og vand, og rør rundt.
Sænk til lav varme, og hold varm indtil servering.
Krydr svinekød med salt.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Kom panko i en tredje dyb tallerken.
Vend kød i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Vend kartofler med smør, persille og et nip salt i gryden lige inden servering.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kød sidder fast i panden. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Anret kød, salat og kartofler på tallerkener.
Top kød med sauce.