Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også ovnbagte kartofler og en sur-sød æbleslaw med hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
300 g
Svineschnitzel
80 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Æble
1 stk
Æg (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en skål.
Bland panko og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en anden skål.
Krydr svinekød med salt.
Vend svinekød i æg og derefter i panering.
Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, skær æble i 1 cm tern.
Bland æble, snittet kålsalat, aioli og et nip salt og peber i en skål.
Anret svinekød, kartofler og æbleslaw på tallerkener.