I aften frister vi med svineschnitzel som vi steger gylden og sprød, og kogte kartofler vendt med persille og smør. Skønt tilbehør er en frisk rødkålssalat med balsamico og en cremet svampesauce med fløde og kyllingebouillon.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svineschnitzel
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
100 g
Champignon
500 g
Kartofler
1 pose
Kruspersille
4 g
Kyllingebouillon
75 g
Rødkål, skåret
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Sukker (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
2 spsk
Vand (trin 3)
2 spsk
Hvedemel (trin 4)
½ tsk
Salt (trin 4)
1 stk
Æg (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
1 spsk
Smør (trin 5)
½ tsk
Salt (trin 5)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.
Imens, bland balsamico, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og rødkål i i en stor skål. Stil til side.
Hak persille groft.
Skær svampe [1/2 pakke, 2P] i tynde skiver.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.
Krydr med et nip salt og peber.
Tilsæt kyllingebouillon, madlavningsfløde og vand [2 spsk | 4 spsk], og rør rundt.
Sænk til lav varme, og hold varm indtil servering.
Krydr kød med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken. Kom panko i en tredje dyb tallerken.
Vend kød i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.
Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].
Vend smør [1 spsk | 2 spsk], persille og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i gryden med kartofler lige inden servering.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kød sidder fast i panden. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Anret kød, salat og kartofler på tallerkener.
Øs med sauce på kød.