Hakket svine- og kalvekødsorzo
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hakket svine- og kalvekødsorzo

Hakket svine- og kalvekødsorzo

med stegt champignon og finrevet ost

Har du aldrig hørt om orzo? Når du ser posen, ligner det riskorn, men det er faktisk pasta! Vi steger champignon, hvidløg, løg og hakket svine/kalvekød, og smager til med tomatpuré og vores færdiglavede krydderiblanding Mamas Favorit! Så tilsætter vi kogt orzo, kyllingebouillon og spinat. Så har vi en stegepande fyldt med lækkerier klar til at blive serveret! For ekstra smag topper vi tallerkenerne med finrevet ost, chili og basilikum.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Orzo

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

200 g

Champignon

250 g

Hakket svine-/kalvekød

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 dåse

Tomatpuré

4 g

Kyllingebouillon

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 g

Chiliflager

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)667 kcal
Energi (kJ)2789 kJ
Fedt17.95 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat74.87 g
Sukker11.5 g
Protein46.33 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Skær svampe i tynde skiver. Hak løg fint. Hak basilikum groft. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Kog pasta
2

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 7-8 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [3 dl | 6 dl], og hæld resten fra gennem en si. Hæld vand fra, og vend pasta med en smule olivenolie* i gryden.

Steg kød og grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svampe i 3-4 min, eller indtil gyldne, og krydr med et nip peber*. Tilsæt hvidløg, løg og hakket svine-/kalvekød, og steg i 4-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Tilsæt tomatpuré
4

Tilsæt tomatpuré og Mamas Favorit til stegepanden, og lad simre i 1 min.

Tilsæt pasta og spinat
5

Tilsæt pasta, kyllingebouillon og pastavand, vend sammen, og lad simre i 1 min. Krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*. Tilsæt spinat i, og vend sammen indtil den er faldet sammen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med finrevet ost, basilikum og chiliflagerTIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.