Har du aldrig hørt om orzo? Når du ser posen, ligner det riskorn, men det er faktisk pasta! Vi steger champignon, hvidløg, løg og hakket svine/kalvekød, og smager til med tomatpuré og vores færdiglavede krydderiblanding Mamas Favorit! Så tilsætter vi kogt orzo, kyllingebouillon og spinat. Så har vi en stegepande fyldt med lækkerier klar til at blive serveret! For ekstra smag topper vi tallerkenerne med finrevet ost, chili og basilikum.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
180 g
Orzo
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
200 g
Champignon
250 g
Hakket svine-/kalvekød
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
1 dåse
Tomatpuré
4 g
Kyllingebouillon
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 g
Chiliflager
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pose
Basilikum
½ tsk
Salt (trin 5)
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Skær svampe i tynde skiver. Hak løg fint. Hak basilikum groft. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.
Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 7-8 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [3 dl | 6 dl], og hæld resten fra gennem en si. Hæld vand fra, og vend pasta med en smule olivenolie* i gryden.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svampe i 3-4 min, eller indtil gyldne, og krydr med et nip peber*. Tilsæt hvidløg, løg og hakket svine-/kalvekød, og steg i 4-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Tilsæt tomatpuré og Mamas Favorit til stegepanden, og lad simre i 1 min.
Tilsæt pasta, kyllingebouillon og pastavand, vend sammen, og lad simre i 1 min. Krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*. Tilsæt spinat i, og vend sammen indtil den er faldet sammen.
Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med finrevet ost, basilikum og chiliflager. TIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.