I aften laver vi en virkelig velsmagende alt-i-en ret, med masser af smager, farver og struktur. Nudlerne får en sød og syrlig smag ved at blive stegt med honning og soja. Nudlerne blandes derefter med hakket oksekød, som er blevet stegt sammen med pak choi, gulerødder og ingefær. Vi topper herlighederne med forårsløg og sesamfrø.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Hvidløgsfed
50 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Ingefær
2 stk
Gulerod
1 stk
Pak choi
1 stk
Forårsløg
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
225 g
Hakket oksekød
25 g
Honning
½ g
Chiliflager
1 stk
Løg
150 g
Udonnudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Hak løg og hvidløg fint.
Riv ingefær fint.
Hak gulerod (uskrællet) fint og pak choi groft.
Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).
TIP: Vandet skal være salt som havvand.
Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 4-6 min, eller indtil 'al dente'.
Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg gulerod, løg og det hvide forårsløg i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt hakket oksekød, og steg videre i 4-5 min, eller indtil brunet.
Krydr med peber.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt hvidløg, ingefær [2 tsk | 4 tsk] og pak choi til stegepanden, og steg i 4-5 min.
Vend grøntsager, honning, sojasauce, sesamfrø (gem lidt til anretning) og et skvæt nudelvand i gryden med nudler.
Smag til med salt, peber og chiliflager.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med det grønne forårsløg.
Drys med resterende sesamfrø.