Nudler er et oplagt valg, når der hurtigt skal mad på bordet. Aftenens opskrift er dog alt andet en kedelig og vil blive en ny favorit for hele familien. Vi steger hakket svine-/ og kalvekød, Goan Xacuti, chiliflager, pak choi og gulerod, og krydrer med sød chilisauce, sojasauce og sataysauce. Vi vender nudlerne i stegepanden, og topper med crunchy peanuts og frisk koriander og forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Hakket svine-/kalvekød
50 g
Sataysauce
(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)
150 g
Udonnudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
50 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
80 g
Sød chilisauce
4 g
Goan Xacuti
1 stk
Forårsløg
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
1 g
Chiliflager
1 stk
Pak choi
½ stk
Gulerod, Julienne
1 pose
Koriander
1 spsk
Olivenolie (trin 1)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet.
Imens, hak pak choi groft.
Snit forårsløg fint.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
Tilsæt Goan Xacuti, chiliflager, pak choi og gulerod [1/2 pose, 2P] til stegepanden, og steg i 1-2 min, eller indtil kødet er gennemstegt.
Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, sataysauce [1/2 pakke, 2P] og nudelvand, og tag af varmen.
Tilsæt nudler, og vend sammen.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med koriander, peanuts og forårsløg.