topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig kuller-'korma'

Hurtig kuller-'korma'

med basmatiris og friske grøntsager

Korma er en indisk ret kendt for grøntsager og kød i en fyldig, cremet sauce. Aftenens protein er kuller som får lov til at simre i den aromatiske korma med karrypasta, kokosmælk, sojasauce og indiske krydderier. Vi serverer vores kullerkorma med luftige basmatiris og en frisk salat med tomat, agurk og gulerod.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

150 g

Basmatiris

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

4 g

Mild Mahal

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Tomat

½ stk

Agurk

½ stk

Gulerod, Julienne

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

2 spsk

Vand* (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2953 kJ
Kalorier (kcal)706 kcal
Fedt29 g
Mættet fedt10.5 g
Kulhydrat72.1 g
Sukker8.4 g
Protein38.8 g
Salt4.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav korma
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Svits karrypasta og Mild Mahal i 30 sek. Tilsæt madlavningsfløde, vand [2 spsk | 4 spsk], sojasauce [1/2 pakke, 2P] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog.

Sænk til middellav varme, tilsæt fisk, og lad simre i 2-3 min. Vend fisk, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav salat
3

Imens, hak tomat og agurk [1/2 stk, 2P] groft.

Bland tomat, gulerod [1/2 pose, 2P], agurk, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en skål.

Halver lime [1/2 stk, 2P].

Tilsæt limesaft [1 spsk | 2 spsk] til stegepanden.

Server
4

Anret ris og salat i dybe tallerkener.

Top ris med korma.