Korma er en indisk ret kendt for grøntsager og kød i en fyldig, cremet sauce. Aftenens protein er kuller som får lov til at simre i den aromatiske korma med karrypasta, kokosmælk, sojasauce og indiske krydderier. Vi serverer vores kullerkorma med luftige basmatiris og en frisk salat med tomat, agurk og gulerod.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
150 g
Basmatiris
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder Sennep)
4 g
Mild Mahal
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Tomat
½ stk
Agurk
½ stk
Gulerod, Julienne
½ stk
Lime
1 pose
Koriander
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
2 spsk
Vand* (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Svits karrypasta og Mild Mahal i 30 sek. Tilsæt madlavningsfløde, vand [2 spsk | 4 spsk], sojasauce [1/2 pakke, 2P] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog.
Sænk til middellav varme, tilsæt fisk, og lad simre i 2-3 min. Vend fisk, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, hak tomat og agurk [1/2 stk, 2P] groft.
Bland tomat, gulerod [1/2 pose, 2P], agurk, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en skål.
Halver lime [1/2 stk, 2P].
Tilsæt limesaft [1 spsk | 2 spsk] til stegepanden.
Anret ris og salat i dybe tallerkener.
Top ris med korma.