Hurtig laksakrydret hvid fisk og sataysauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig laksakrydret hvid fisk og sataysauce

Hurtig laksakrydret hvid fisk og sataysauce

med jasminris og saltede peanuts

Smag på frisk kuller med vores Hurtig laksakrydret kuller og sataysauce. Denne ret er lynhurtig at lave, og vores sataysauce, peanuts og krydderiblanding Ga-laksa gør fisken til en mundvandsdrivende oplevelse, der er perfekt til dage, hvor tiden er knap men appetitten stor!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Mælkefri
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Jordnødder
Soja
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

150 g

Jasminris

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

1 stk

Agurk

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

4 g

Ga-Laksa

1 g

Chiliflager

1 stk

Gulerod, Julienne

100 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2517 kJ
Kalorier (kcal)602 kcal
Fedt13.9 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat80.2 g
Sukker13.3 g
Protein39.4 g
Salt3.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Bland sauce
2

Imens, hak koriander fint.

Skær lime i både.

Hak agurk groft.

Bland sataysauce, chiliflager, salt og vand i en lille skål.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg fisk
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Ga-laksa og salt.

Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
4

Anret ris, agurk, gulerod og fisk i skåle.

Top fisk med sataysauce.

Drys med koriander og peanuts.

Server med limebåde.