Smag på frisk kuller med vores Hurtig laksakrydret kuller og sataysauce. Denne ret er lynhurtig at lave, og vores sataysauce, peanuts og krydderiblanding Ga-laksa gør fisken til en mundvandsdrivende oplevelse, der er perfekt til dage, hvor tiden er knap men appetitten stor!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
150 g
Jasminris
1 pose
Koriander
1 stk
Lime
1 stk
Agurk
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
4 g
Ga-Laksa
1 g
Chiliflager
1 stk
Gulerod, Julienne
100 g
Sataysauce
(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
¼ tsk
Salt til fisk
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
Imens, hak koriander fint.
Skær lime i både.
Hak agurk groft.
Bland sataysauce, chiliflager, salt og vand i en lille skål.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Ga-laksa og salt.
Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret ris, agurk, gulerod og fisk i skåle.
Top fisk med sataysauce.
Drys med koriander og peanuts.
Server med limebåde.