Vi drømmer os væk til Asien med en fantastisk opskrift på japanske tacos. Vi steger hakket kød med hvidløg, ingefær og sesamfrø for at få den asiatiske smag frem. Vi bygger tacos med asiatisk mayo, det lækre hakkede kød, kålsalat og et nip chili!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
1 stk
Lime
37.5 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
1 stk
Rød chili
1 stk
Hvidløgsfed
150 g
Snittet kålsalat
250 g
Hakket svine-/kalvekød
2 tsk
Ingefær
1 stk
Rødløg
1 stk
Gulerod
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Riv ingefær (uskrællet) og hvidløg fint.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær lime i både og chili i tynde skiver.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød og rødløg med et nip salt i 5-6 min, eller indtil brunet.
Imens, bland snittet kålsalat, gulerod, et skvæt limesaft, olivenolie, salt og peber i en skål.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt hvidløg og ingefær til stegepanden, og steg videre i 1 min.
Tilsæt asiatisk woksauce, og rør rundt.
Krydr med et stort nip peber.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Smør tortillabrød med asiatisk mayonnaise.
Fyld med salat, svine-/kalvekød og chili.
Server med resterende limebåde.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.