topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk kylling korma

Indisk kylling korma

med cashewnødderis og sød abrikoschutney

Kylling korma er en mild indisk karryret med kylling i en cremet sauce med kokosmælk, lime og masser af dejlige krydderier. Vores variant serveres med sprøde cashewnødderis, sød abrikoschutney, urteyoghurt og en frisk salat med granatæblekerne og agurk.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Nødder
Mælk
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Granatæble

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

1 pose

Mynte & koriander

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

150 g

Basmatiris

300 g

Kyllingebryststrimler

1 stk

Løg

250 ml

Kokosmælk

4 g

Mild Mahal

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4003 kJ
Kalorier (kcal)957 kcal
Fedt42.6 g
Mættet fedt24.8 g
Kulhydrat92.4 g
Sukker24.1 g
Protein49.2 g
Salt4.8 g

Fremgangsmåde

Lav cashewnødderis
1

Hak cashewnødder groft.

Smelt smør i en mellemstor gryde.

Steg cashewnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered frugt og grønt
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Hak mynte og koriander fint og agurk groft.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skær lime i både.

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.

Lav salat
3

Bland granatæble, agurk, olivenolie og salt i en mellemstor skål.

Forbered korma
4

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og kylling i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt karrypasta, Mild Mahal og hvidløg, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav korma
5

Sænk til middel varme.

Tilsæt kokosmælk, kyllingebouillon, et stort skvæt limesaft, salt og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let reduceret.

Imens, bland yoghurt, mynte, koriander og et nip salt og peber i en lille skål.

Server
6

Anret cashewnødderis, kylling korma, abrikoschutney, salat og urteyoghurt i dybe tallerkener.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image