I aften frister vi med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi vender vores tortelloni i en fantastisk sauce med svampe, porrer, hvidløg, mornaysauce og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Middelhavsdrøm. Vi topper vores cremede pasta med trøffelolie og græskarkerner, og serverer den med sprød rucola.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)
200 g
Champignon
1 stk
Porre
100 g
Mornaysauce
(Indeholder Mælk)
40 g
Rucola
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
4 g
Middelhavsdrøm
8 ml
Trøffelolie
1 spsk
Smør (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog tortelloni i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra.
Vend eventuelt tortelloni med en smule olivenolie i gryden.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær svampe i tynde skiver.
Skær porre i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skyl rucola.
Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet, og krydr med et nip salt og peber.
Tilsæt porre, hvidløg, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og Middelhavsdrøm, og steg videre i 2-3 min, eller indtil porren er mør.
Tilsæt mornaysauce, grøntsagsbouillon, tortelloni og pastavand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Anret tortelloni i dybe tallerkener.
Top med rucola.
Dryp med trøffelolie.
Drys med græskarkerner.