topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk inspireret ravioli

Japansk inspireret ravioli

med asiatisk dressing & pak choi

Tænker du på Italien, når du hører ravioli? Så er det tid til at tænke igen. I aften skal vi nemlig lave japansk inspireret ravioli med asiatisk dressing og pak choi! Vi laver en vidunderlig sauce med ingefær, hvidløg og pak choi, som vi krydrer med asiatisk dressing, sojasauce, honning og sesamfrø. Vi blander saucen med ravioli og spinat, og topper med strimlede slikærter!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Allergener:
Soja
Gluten
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12.5 g

Honning

1 stk

Pak choi

1 stk

Skalotteløg

40 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Rød chili

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

10 g

Sesamfrø

2 stk

Gulerod

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

75 g

Sukkerærter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)261 kcal
Energi (kJ)1092 kJ
Fedt14.5 g
Mættet fedt1.8 g
Kulhydrat23.99 g
Sukker18.7 g
Protein7.08 g
Salt3.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Steg løg & gulerod
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand* i kog. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Hak skalotteløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg skalotteløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde.

Steg pak choi & hvidløg
2

Riv ingefær og hvidløg fint. Skær pak choi i 2 cm tern. Tilsæt ingefær, hvidløg og pak choi til stegepanden, og steg videre i 1-2 min. Skru ned til middel varme.

Lav sauce
3

Tilsæt asiatisk dressing, sojasauce, vand [1/2 dl | 1 dl], olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], honning [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af sesamfrø, og lad simre i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Kog ravioli
4

Tilsæt ravioli til gryden med kogende vand*, og kog i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Hæld vand fra. Kom ravioli og spinat i stegepanden, og vend med sauce.TIP: ‘Al dente’ betyder at pastaen er gennemkogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
5

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver. Skær slikærter [1/2 pose, 2P] i strimler på langs.

Server
6

Anret ravioli i skåle. Top med slikærter, chili og resterende sesamfrø. TIP: Undlad chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.