topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanske grøntsagsdeller

Japanske grøntsagsdeller

med crunchy nudelsalat og sesammayonnaise

I aften går den kulinariske rejse til Japan, og vi frister med skønne japanske grøntsagsfrikadeller med forårsløg, ingefær, spidskål, gulerod og sojasauce. Lækkert tilbehør er en nudelsalat med rødkål, spidskål, gulerod, slikærter og sesamfrø. Vi topper frikadellerne og salaten med srirachasauce og sesammayo!

Tags:
Vegetarisk
Mælkefri
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Gluten
Sesam
Soja
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

75 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 tsk

Ingefær

150 g

Rødkål, skåret

150 g

Spidskål, skåret

2 stk

Gulerod

½ pose

Sukkerærter

2 stk

Forårsløg

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2

Æg til bøffer

½ tsk

Salt til bøffer

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2147 kJ
Kalorier (kcal)513 kcal
Fedt19.9 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat61.5 g
Sukker17.8 g
Protein20 g
Salt4.8 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Snit forårsløg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Riv ingefær fint.

Del sukkerærter på langs.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Kog nudler
2

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Bland fars
3

Pisk æg i en mellemstor skål.

Tilsæt forårsløg, ingefær, halvdelen spidskål, halvdelen af gulerod og halvdelen af sojasauce, og rør godt rundt.

Tilsæt panko, salt og et nip peber, og rør godt rundt.

Steg grøntsagsdeller
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middel varme.

Form fars til frikadeller (2 pr. person) direkte i panden, tryk plade med en palet, og steg i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Bland nudelsalat
5

Bland rødkål, resterende spidskål, nudler, sukkerærter og resterende sojasauce og gulerod i en stor skål, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret grøntsagsdeller og nudelsalat på tallerkener.

Dryp med sriracha.

Server med sesammayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image