Hurtig kinesisk svinekød- og champignonwok
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig kinesisk svinekød- og champignonwok

Hurtig kinesisk svinekød- og champignonwok

med frisk sesam-kålslaw og chiliflager

Er du i humør til en hurtig nudelret, der smager som har den stået og simret i mange timer? Så prøv vores Udon-wok med champignon og hakket svinekød, hvor der er skruet op for umamien med asiatisk woksauce, sesamolie og sesamfrø. Få nudler og sprød slaw på bordet i en fart, så der er mere tid til at slupre de aromatiske nudler i sig.

Tags:
Lynhurtig
10 min prep
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Spidskål, skåret

2 tsk

Ingefær

250 g

Hakket svinekød

1 stk

Champignon, skivet

1 g

Chiliflager

4 g

Kyllingebouillon

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 stk

Forårsløg

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

10 ml

Sesamolie

(Indeholder Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til salat

2 dl

Gemt nudelvand

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3103 kJ
Kalorier (kcal)742 kcal
Fedt31.1 g
Mættet fedt7.8 g
Kulhydrat93.8 g
Sukker13.5 g
Protein40.1 g
Salt5.1 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog. 

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Imens, riv ingefær (uskrællet) fint.

Bland spidskål, ingefær og salt i en mellemstor skål.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra. 

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg kød
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg hakket svinekød og champignon med salt i 4-5 min, eller indtil svampene er bløde. 

Imens, snit forårsløg fint.

Bland forårsløg, sesamolie og sesamfrø i skålen med spidskål.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
3

Tilsæt kyllingebouillon, asiatisk woksauce, pastavand og nudler, og steg i 1 min, eller indtil let tyknet.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen ser tør ud.

Server
4

Anret nudler og slaw i skåle.

Top med chiliflager.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.