Er du i humør til en hurtig nudelret, der smager som har den stået og simret i mange timer? Så prøv vores Udon-wok med champignon og hakket svinekød, hvor der er skruet op for umamien med asiatisk woksauce, sesamolie og sesamfrø. Få nudler og sprød slaw på bordet i en fart, så der er mere tid til at slupre de aromatiske nudler i sig.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Udonnudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Spidskål, skåret
2 tsk
Ingefær
250 g
Hakket svinekød
1 stk
Champignon, skivet
1 g
Chiliflager
4 g
Kyllingebouillon
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
1 stk
Forårsløg
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
10 ml
Sesamolie
(Indeholder Sesam)
¼ tsk
Salt til salat
2 dl
Gemt nudelvand
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Imens, riv ingefær (uskrællet) fint.
Bland spidskål, ingefær og salt i en mellemstor skål.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svinekød og champignon med salt i 4-5 min, eller indtil svampene er bløde.
Imens, snit forårsløg fint.
Bland forårsløg, sesamolie og sesamfrø i skålen med spidskål.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt kyllingebouillon, asiatisk woksauce, pastavand og nudler, og steg i 1 min, eller indtil let tyknet.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen ser tør ud.
Anret nudler og slaw i skåle.
Top med chiliflager.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.