Byd familien på en sand klassiker i aften. Al dente spaghetti ledsages af hjemmelavede kødboller i en intens og velsmagende sauce lavet på italiensk tomatsauce, en knivspids sukker, gulerødder og zucchini. Giv retten et luksuriøst pift med frisk basilikum og revet mozzarella, der smelter sammen til et himmelsk godt tæppe, som vækker glæde hos både børn og voksne.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Basilikum
250 g
Spaghetti
250 g
Hakket oksekød
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
300 g
Tomatsauce
4 g
Oksebouillon
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 stk
Zucchini
1 stk
Gulerod
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Æg
¼ tsk
Salt
½ tsk
Sukker
Bring en stor gryde med vand* i kog. Riv zucchini. Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum fint.
Kog spaghetti i 7-9 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 dl, 2 pers. | 2 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld spaghetti tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.
Bland hakket oksekød, æg*, panko og salt* i en skål. Form fars til kødboller (5 pr. person). Stil til side på en tallerken.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kødboller i 10-12 min. Stil til side på en ren tallerken.
Opvarm samme stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod, zucchini og hvidløg i 3-4 min. Tilsæt tomatsauce, pastavand, oksebouillon og sukker*. Lad simre i 2-3 min. Smag til med salt* og peber*. Tilsæt kødboller og tomatsauce til gryden med spaghetti. Vend det hele sammen.
Anret spaghetti og kødboller i dybe tallerkener. Top med revet mozzarella og basilikum.