Koreansk inspireret Angus striploin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk inspireret Angus striploin

Koreansk inspireret Angus striploin

med ovnbagte kartofler, pak choi & srirachamayo

I aften holder vi fest og lokker med en yderst delikat og forfriskende sammensætning. En klassisk striploin steak har hovedrollen, men tilberedning og biroller byder på spændende overraskelser. Vi har hentet inspiration fra Korea, og glaserer bøffen i en fristende sauce. De klassiske kartofler har vi opgraderet med sesamfrø. Smagfuld tilbehør er pak choi stegt med chili. En stor klat srirachamayo fuldender mesterværket!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Angus Striploin

500 g

Kartofler

1 stk

Forårsløg

20 g

Sriracha

25 g

Honning

10 g

Sesamfrø

½ stk

Rød chili

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

30 g

Hoisinsauce

25 g

Ketchup

1 stk

Pak choi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)859 kcal
Energi (kJ)3592 kJ
Fedt51.13 g
Mættet fedt12.5 g
Kulhydrat64.08 g
Sukker19.2 g
Protein38.23 g
Salt1.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt* og peber*. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Drys med halvdelen af sesamfrø, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde (vend sammen halvvejs).

Forbered grøntsager
2

Del pak choi i to på langs. Halver chili [1/2 stk, 2P] på langs, fjern kerner, og hak fint. Snit forårsløg fint.

Bland marinade
3

Bland mayonnaise og halvdelen af sriracha i en lille skål. Bland hoisinsauce, ketchup, honning og resterende sriracha til en marinade i en anden lille skål. Tilsæt olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], og rør godt rundt.

Steg pak choi
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg pak choi, chili og resterende sesamfrø i 2-3 min. Krydr med et nip salt* og peber*, overfør til en skål, og dæk til med sølvpapir.

Steg bøffer
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Brun bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Tilsæt marinade, når der er 1 min tilbage. Stil til side, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider.

Server
6

Anret bøffer, pak choi og kartofler på tallerkener. Drys med forårsløg. Server med srirachamayo.