Vores krydrede kikærtesalat har præcis nok varme til at afrime dine smagsløg, så de kan nyde fuldt ud. Halloumi, couscous, kikærter og avocado er parret med cherrytomater i dette vegetariske stykke, toppet med en knivspids frisk, grøn persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Tomat
150 g
Fraiche
1 pose
Bredbladet persille
1 pakke
Kikærter
100 g
Couscous
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Grøntsagsbouillon
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Citron
200 g
Halloumi
½ stk
Rødløg
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Avocado
2.5 dl
Vand
Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt grøntsagsbouillon og couscous. Tag gryden af varmen. Dæk til med låg. Lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.
Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Riv hvidløg fint. Bland kikærter, Ay-Cajun-ba, hvidløg og et stort nip salt* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kikærter i 5 min.
Skær tomat i 1 cm tern. Hak persille fint (gem lidt til anretning). Hak rødløg [1/2 stk, 2 pers.] fint. Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske. Hak groft. Bland kikærter, tomat, avocado, rødløg, persille og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.
Skær citron i både. Bland fraiche og et skvæt citronsaft i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.
Skær halloumi i tynde skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side. Rør couscous i skålen med kikærter. Tilsæt et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* og et nip salt*. Vend sammen.
Anret couscoussalat i dybe tallerkener. Top med halloumi og resterende persille. Server med citrondressing og citronbåde.