Vores krydrede kikærtesalat har præcis nok varme til at afrime dine smagsløg, så de kan nyde fuldt ud. Halloumi, couscous, kikærter og avocado er parret med cherrytomater i dette vegetariske stykke, toppet med en knivspids frisk, grøn persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Avocado
1 stk
Tomat
1 pakke
Kikærter
100 g
Couscous
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Grøntsagsbouillon
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Citron, økologisk
200 g
Halloumi
½ stk
Rødløg
1 pose
Bredbladet persille
2.5 dl
Vand
Bring vand* [2 ½ dl | 5 dl] i kog i en gryde. Tilsæt grøntsagsbouillon og couscous. Tag gryden af varmen. Dæk til med låg, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.
Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Riv hvidløg fint. Bland kikærter, Ay-Cajun-ba, hvidløg og et stort nip salt* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kikærter i 5 min, og overfør til en stor skål.
Skær tomat i 1 cm tern. Hak persille fint (gem lidt til anretning). Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Skær avocado over på langs, grav indmad ud med en ske, og hak groft. Bland tomat, avocado, rødløg, persille og en smule olivenolie* i skålen med kikærter. Krydr med et nip salt* og peber*.
Riv citronskal, og skær citron i både. Bland fraiche og halvdelen af citronskal i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.
Skær halloumi i tynde skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side. Tilsæt en smule olivenolie*, resterende citronskal og et nip salt* til gryden med couscous. Vend couscous i skålen med kikærter.
Anret couscoussalat i dybe tallerkener. Top med halloumi og resterende persille. Server med citrondressing og citronbåde.