Krydret kikærtesalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret kikærtesalat

Krydret kikærtesalat

med avocado, halloumi & citrondressing

Vores krydrede kikærtesalat har præcis nok varme til at afrime dine smagsløg, så de kan nyde fuldt ud. Halloumi, couscous, kikærter og avocado er parret med cherrytomater i dette vegetariske stykke, toppet med en knivspids frisk, grøn persille.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Avocado

1 stk

Tomat

1 pakke

Kikærter

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Citron, økologisk

200 g

Halloumi

½ stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)904 kcal
Energi (kJ)3780 kJ
Fedt45.42 g
Mættet fedt23.5 g
Kulhydrat60.67 g
Sukker10.6 g
Protein41.63 g
Salt4.3 g

Fremgangsmåde

Kog couscous
1

Bring vand* [2 ½ dl | 5 dl] i kog i en gryde. Tilsæt grøntsagsbouillon og couscous. Tag gryden af varmen. Dæk til med låg, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Steg kikærter
2

Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Riv hvidløg fint. Bland kikærter, Ay-Cajun-ba, hvidløg og et stort nip salt* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kikærter i 5 min, og overfør til en stor skål.

Forbered grøntsager
3

Skær tomat i 1 cm tern. Hak persille fint (gem lidt til anretning). Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Skær avocado over på langs, grav indmad ud med en ske, og hak groft. Bland tomat, avocado, rødløg, persille og en smule olivenolie* i skålen med kikærter. Krydr med et nip salt* og peber*.

Bland citrondressing
4

Riv citronskal, og skær citron i både. Bland fraiche og halvdelen af citronskal i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

Steg halloumi
5

Skær halloumi i tynde skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side. Tilsæt en smule olivenolie*, resterende citronskal og et nip salt* til gryden med couscous. Vend couscous i skålen med kikærter. 

Server
6

Anret couscoussalat i dybe tallerkener. Top med halloumi og resterende persille. Server med citrondressing og citronbåde.