Krydret kikærtesalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret kikærtesalat

Krydret kikærtesalat

med avocado, halloumi & citrondressing

En virkelig skøn alt-i-en ret, med masser af smag og struktur. Vi koger couscous med gulerod, hvidløg og grøntsagsbouillon. Samtidigt steger vi kikærter med lækre krydderier. Vi blander couscous og kikærter med peberfrugt, agurk, rødløg og persille til en gudesmuk salat. Vi topper med avocado, stegt halloumi, og en frisk citronfraiche.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pakke

Kikærter

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

200 g

Halloumi

stk

Avocado

½ stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Lime, økologisk

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Agurk

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)826 kcal
Energi (kJ)3456 kJ
Fedt36.16 g
Mættet fedt21.1 g
Kulhydrat70.86 g
Sukker18.2 g
Protein41.97 g
Salt4.3 g

Fremgangsmåde

Kog couscous
1

Riv gulerod (uskrællet) groft. Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Steg gulerod og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt vand* [2,5 dl | 5 dl] og grøntsagsbouillon, og bring i kog. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Steg kikærter
2

Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Bland kikærter med Ay Cajun-ba og et stort nip salt* og peber* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kikærter i 5 min, og overfør til en stor skål.

Lav kikærtesalat
3

Skær peberfrugt i 1 cm tern. Hak agurk groft. Hak persille fint. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern. Bland peberfrugt, agurk, rødløg, persille (gem lidt til anretning) og en smule olivenolie* i skålen med kikærter, og krydr med et nip salt* og peber*.

Steg halloumi
4

Skær halloumi i 1/2 cm skiver. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side, eller indtil gylden. Riv limeskal fint, og skær lime i både. Bland fraiche og halvdelen af limeskal i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Tilsæt couscous
5

Rør resterende limeskal i gryden med færdigkogt couscous. Vend couscous i skålen med grøntsager og kikærter, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret kikærtesalat i dybe tallerken. Top med avocado og halloumi. Drys med resterende persille. Server med limebåde og limedressing.