topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingewok

Kyllingewok

med nudler, gulerod & peanuts

Trask din vej gennem en asiatisk krat af nudler og smag den saftige kylling, der er badet i duggen af ​​honningens sødme. Sammen med skarp ingefær og let brændende chili får du et måltid, der lugter som en drøm, ligner paradis og smager som et mirakel.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

250 g

Broccoli

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

2 stk

Forårsløg

20 g

Peanuts

280 g

Kyllingebryst

1 g

Chiliflager

1 stk

Rødløg

1 stk

Lime, økologisk

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)467 kcal
Energi (kJ)1952 kJ
Fedt2.52 g
Mættet fedt0.7 g
Kulhydrat64.77 g
Sukker10.7 g
Protein43.23 g
Salt2 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en gryde med vand* i kog. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Snit forårsløg fint. Skær kylling i strimler på et andet skærebræt.

Kog nudler
2

Kog nudler i 1-2 min, og hæld vand fra.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt kylling, gulerod, peberfrugt og rødløg, krydr med salt* og peber*, og steg i 6-7 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Hak peanuts
4

Hak peanuts groft.

Tilsæt woksauce
5

Tilsæt woksauce, limeskal og halvdelen af forårsløg til panden, når kyllingen er færdigstegt, og steg i 1 min. Tilsæt nudler, og vend sammen.

Server
6

Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Top med peanuts, chiliflager og resterende forårsløg. Server med limebåde.