Trask din vej gennem en asiatisk krat af nudler og smag den saftige kylling, der er badet i duggen af honningens sødme. Sammen med skarp ingefær og let brændende chili får du et måltid, der lugter som en drøm, ligner paradis og smager som et mirakel.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Gulerod
250 g
Broccoli
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder Hvede, Gluten)
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
2 stk
Forårsløg
20 g
Peanuts
280 g
Kyllingebryst
1 g
Chiliflager
1 stk
Rødløg
1 stk
Lime, økologisk
Bring en gryde med vand* i kog. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Snit forårsløg fint. Skær kylling i strimler på et andet skærebræt.
Kog nudler i 1-2 min, og hæld vand fra.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt kylling, gulerod, peberfrugt og rødløg, krydr med salt* og peber*, og steg i 6-7 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Hak peanuts groft.
Tilsæt woksauce, limeskal og halvdelen af forårsløg til panden, når kyllingen er færdigstegt, og steg i 1 min. Tilsæt nudler, og vend sammen.
Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Top med peanuts, chiliflager og resterende forårsløg. Server med limebåde.