Mandelpaneret svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mandelpaneret svinemørbrad

Mandelpaneret svinemørbrad

med ovnbagte grøntsager og sennepsdressing

Dejlig weekendmad, eller hverdagsluksus? Du bestemmer! Her byder vi nemlig på en skøn kombination af spændende råvarer, som tilberedes på en festlig måde! Ovnbagte kartofler, gulerødder og zucchini får selskab i ovnen af ​​saftig mandelpaneret svinemørbrad! Vi serverer kød, kartofler og grøntsager med en cremet sennepsdressing med yoghurt og hvidløg!

Tags:
Under 650 kcal
Hvedefri
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Nødder
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

1 stk

Gulerod

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Zucchini

1 stk

Rødløg

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

½ stk

Hvidløgsfed

400 g

Små kartofler

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)573 kcal
Energi (kJ)2399 kJ
Fedt24.92 g
Mættet fedt6.3 g
Kulhydrat45.42 g
Sukker10.8 g
Protein37.93 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Tag svinemørbrad ud af køleskabet, og krydr med et nip salt.

Skær gulerod (uskrællet) og zucchini i 1 cm skiver, rødløg i 2 cm både og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og drys med kyllingebouillon. Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

Paner kød
2

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Hak mandler fint, og overfør til en tallerken.

Vend svinemørbrad på tallerkenen.

TIP: Knus mandlerne i posen med en kagerulle. Jo mindre stykkerne er, jo bedre klæber de til kødet.

Ovnbag svinemørbrad
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg svinemørbrad i 1-2 min på hver side.

Overfør til en bageplade med bagepapir (sørg for at få al panering fra stegepanden med), og bag øverst i ovnen i 12-15 min. 

Overfør til et skærebræt, og dæk til med sølvpapir indtil servering.

Lav sennepsdressing
4

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint. 

Bland hvidløg, yoghurt, sennep og et nip salt og peber i en lille skål

Bland grøntsager med spinat
5

Bland grøntsager med spinat, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en stor skål. 

Skær svinemørbrad i 1 cm skiver.

TIP: Bland alt på bagepladen, og spar på opvasken!

Server
6

Anret grøntsager på tallerkener. 

Top med svinemørbrad.

Dryp med sennepsdressing.